Oister mobilselskab, køb billige mobil taletidspakker

 

 

Velkommen til Oister et univers af Mobiltelefoni og bredbånd løsninger. Oister er et lavpris datterselskab af 3 og kører på deres prisvindende telenetværk. Nedenfor på siden kan du læse mere om Oister og mobilselskabets historie. Til højre finder du hjælp til at finde information om alle Oister produkter, samt kontakt oplysninger til Oister.

Klik her for at besøge Oister og få samlerabat på Mobilt bredbånd og mobiltelefoni.

Klik her for at  se alle de gode tilbud på Oister Taletidspakker til dit mobil abonnement.

oister

historien om oister

OiSTER har eksisteret siden 2008, hvor vi startede op med fokus på Mobilt Bredbånd. Siden da har vi udvidet forretningsområdet og tilbyder i dag både Mobilt Bredbånd samt Mobiltelefoni til lavpris. OiSTER er ejet af HI3G Denmark ApS.

Bedst til prisen
Vores forretningsgrundlag bygger på at tilbyde Mobilt Bredbånd og Mobiltelefoni på landets bedste mobilnetværk - enkelt, overskueligt og ikke mindst til lavpris. Vi har høje ambitioner omkring vores forretning og arbejder altid på at servicere vores kunder bedst muligt.

Hvorfor skal du vælge OiSTER?

 • Du får kvalitet til lavpris

 • Vi bruger Danmarks bedste mobilnetværk, fra 3

 • Du får din egen personlige selvbetjeningsside på nettet - Mit OiSTER
  - så du selv kan holde styr på forbrug, din konto og personlige oplysninger.

 • Online information via e-mail, SMS eller hjemmeside

 • Nem online betaling, som du altid kan følge med i via Mit OiSTER

 • Serviceminded kundeservice, der hjælper dig med dine spørgsmål

Services
OiSTER tilbyder følgende services:

 • Mobilt Bredbånd hos OiSTER
  Med OiSTER Mobilt Bredbånd får du en lynhurtig internetforbindelse, som du kan tage med dig overalt i Danmark. OiSTER dækker hele Danmark. Vi benytter 3's prisvindende mobilnetværk, som er Danmarks absolut bedste ifølge flere uafhængige tests, når du vil have hurtigt internet.   

 • Mobiltelefoni hos OiSTER
  Hos OiSTER får du billig mobiltelefoni på Danmarks bedste mobilnetværk - enkelt, nemt, overskueligt og ikke mindst bedst til prisen. Grundidéen bag OiSTER Mobil er at give dig tryghed til at bruge din mobil, som det passer dig. Derfor har vi blandt andet et højt dataforbrug inkluderet i alle vores taletidspakker, og skulle du overskride forbrugsgrænsen får du ingen ekstraregninger.

oister

køb din mobiltelefon på mange måder hos oister

Hvis du overvejer at anskaffe dig ny mobiltelefon, kan du købe en billig telefon og betale den af med over din telefonregning. F.eks. kan du købe en mobiltelefon til 1.- og forpligte dig selv til at tale for min. f.eks. 299.- kr. eller 399,- kr. i 6 måneder. Så du kan godt få din drømme mobil-telefon uden at skulle af med en formue til at starte med. Specielt selskabet 3 og Telia har mange af den type tilbud. Du kan selvfølgelig også betale din telefon kontant og så vælge en lavpris udbyder af telefoni, men flere vælger efter at SmartPhone`s er blevet så populære at betale telefonen af over telefonregningen. Valget er heldigvis dit....

 

oister