TDC - Siden er under udarbejdelse

 

 

Velkommen til TDC, et univers af Mobiltelefoni, bredbånd, tv og internet løsninger. TDC er en af de førende leverandører af kommunikationsløsninger i Norden. Nedenfor på siden kan du læse mere om TDC og telefonselskabets historie. Til højre finder du hjælp til at finde information om alle TDC produkter, samt kontakt oplysninger til TDC og kædens telebutikker.

om tdc - hele danmarks telefonselskab

Vi vil være Europas stærkeste teleselskab

Det er TDC's ambition at være Europas stærkeste teleselskab i 2012 målt på indtjening, kundetilfredshed og medarbejderstolthed.

I dag er vi Danmarks førende leverandør af kommunikationsløsninger og er markedsleder inden for alle segmenter på hjemmemarkedet. I de øvrige nordiske lande er TDC førsteudfordreren på erhvervsmarkedet.

Derfor er målet at fastholde og udbygge vores position gennem et vedvarende fokus på telefoni, internet, TV, datakommunikation, integrations- og hosting løsninger samt relaterede tjenester og indhold. (kilde:tdc.dk) 

telia

TDC tilbyder en bred vifte af produkter til både private og virksomheder
TDC giver kommission for privat salg. TDC er den førende udbyder af kommunikationstjenester i Danmark. TDC tilbyder fastnet, bredbånd, mobil-telefoni, tv samt bredbåndstelefoni, og TDC udvikler hele tiden nye produkter, der matcher nye teknologier.

køb din mobiltelefon på mange måder hos tDC

Hvis du overvejer at anskaffe dig ny mobiltelefon, kan du købe en billig telefon og betale den af med over din telefonregning. F.eks. kan du købe en mobiltelefon til 1.- og forpligte dig selv til at tale for min. f.eks. 299.- kr. eller 399,- kr. i 6 måneder. Så du kan godt få din drømme mobil-telefon uden at skulle af med en formue til at starte med. Specielt selskabet 3 og Telia samt TDC har mange af den type tilbud. Du kan selvfølgelig også betale din telefon kontant og så vælge en lavpris udbyder af telefoni, men flere vælger efter at SmartPhone`s er blevet så populære at betale telefonen af over telefonregningen. Valget er heldigvis dit....