TDC oplysningen. Her er TDC oplysningen

 

 

Ring 118 og få en af de søde piger fra TDC oplysningen til at hjælpe dig. Du kan også besøge TDC oplysningen nye hjemmeside, nedenfor. 

Klik her for at komme til TDC oplysningens hjemmeside og søg telefonnummer og adresse online

118.dk er et website, der udgives af TDC A/S. Sitet har til formål at hjælpe med at finde kontaktinformationer på personer, virksomheder og institutioner i Danmark. Ved hjælp af kortfunktioner kan der endvidere oplyses geografisk placering samt laves rutevejledninger.

118.dk er baseret på grunddata fra danske teleudbydere suppleret med informationer fra andre kilder. Såfremt der er fejl i navn, telefonnummer og/eller adresse bedes brugeren henvende sig til sin teleudbyder for at få rettet oplysningerne.

vilkår for brug af 118.dk tdc oplysningen 

Vilkår

Det er tilladt at søge i, samt udskrive information fra 118.dk via en browser og udprinte/videresende resultaterne.

Det er ikke tilladt at anvende scripts eller programmer, der automatisk søger i 118.dk. Det er alene tilladt at indsætte links og søgebokse, der linker til indhold på 118.dk på private og kommercielle hjemmesider, efter at have indhentet skriftlig tilladelse hos TDC A/S Det er ikke tilladt at tage screendumps af kort eller andet materiale fra 118.dk og anvende på websites, tryksager etc. 118.dk eller data herfra må ikke anvendes til drift af oplysningstjenester, herunder anvendes ved udgivelse af trykte eller elektroniske publikationer. Data på 118.dk er beskyttet af loven om ophavsret. Data må ikke kopieres, reproduceres, mangfoldiggøres eller publiceres på nogen måde, der krænker TDC A/S's rettigheder. Data må ikke anvendes til uanmodet markedsføring eller stilles til rådighed for datadistributører eller adressebureauer, der formidler data til tredjemand. Såfremt brugerne ønsker at udvide sine rettigheder i forbindelse med anvendelse af data fra 118.dk, er der mulighed for at købe løsninger fra TDC A/S Kort samt ruteberegning og -vejledning på 118.dk er baseret på data fra Google Maps. TDC A/S kan ikke gøres ansvarlig for forsinkelser og hændelser, der er eller kan være en følge af fejlbehæftede, manglende eller upræcise informationer i forbindelse med brug af disse tjenester. TDC A/S indhenter kontaktoplysninger (navn, adresse og telefonnummer) fra forskellige teleoperatører. Kontaktoplysningerne opdateres løbende med information fra teleoperatørerne. Ændringer af kontakt-oplysninger skal kun ske til brugerens teleoperatør. (kilde:118.dk)

tdc, oplysningen, 118.dk, 118, navn, navne, adresse, telefon, nummer

tdc oplysningen, nummer adresser og navne

tdc, oplysningen, 118.dk, 118, navn, navne, adresse, telefon, nummer