Telenor - læs mere om telenor her og spar penge

 

 

Velkommen til Telenor, et univers af Mobiltelefoni, bredbånd, tv og internet løsninger. Telenor er en af de førende leverandører af kommunikationsløsninger i Norden. Nedenfor på siden kan du læse mere om Telenor og telefonselskabets historie. Til højre finder du hjælp til at finde information om alle Telenor produkter, samt kontakt oplysninger til Telenor og kædens telebutikker.

!!! Spar på din mobilregning. Se her hvor meget. Klik her

telenor

værdier for telenor - hele nordens telefonselskab

Det ligger dybt forankret i Telenors værdier: Vi ønsker at være en ansvarlig virksomhed. Det gælder udadtil i forhold til kunder, leverandører og vores omverden i det hele taget. Og det gælder indadtil i forhold til medarbejdere.

Vores ansvarlighed handler både om mennesker, miljø og den økonomiske bundlinje.

 • Vi vil sikre respekten for menneskerettigheder og arbejdstagerrettigheder i hele vores værdikæde.

 • Vi vil drive vores forretning på en måde, som er miljømæssigt forsvarlig.

 • Og vi lægger vægt på at skabe et økonomisk overskud med en høj grad af forretningsetik.

Med dette tredobbelte fokus støtter vi aktivt FN's arbejde med at udbrede Global Compact, de 10 internationale principper for samfundsansvar. (kilde:telenor.dk)

telenor

Mobiltelefonen og det mobile internet ændrer hver dag livet for mennesker overalt på kloden. Som et globalt teleselskab påtager Telenor sig et ansvar for de samfund, som vi selv er en del af. Vi arbejder aktivt for skabe positive forandringer i verden. Samtidig er det vigtigt for os selv at udvise ansvar i alle dele af vores forretning.

I Danmark handler vores samfundsansvar blandt andet om at beskytte børn og unge imod ubehagelige oplevelser på telefonen og internettet. Og det handler om at reducere CO2-udledningen fra vores omfattende netværk af sendemaster.

Internationalt arbejder Telenor med at skabe social udvikling og give nogle af de mest udsatte mennesker adgang til tele-kommunikationen og de muligheder, som den rummer. Fælles for arbejdet med samfundsansvar er, at det ligger i direkte forlængelse af vores kerneværdier og Telenors vision: ”Here to help”.

Fire fokusområder

Vi har valgt at fokusere særligt på fire områder inden for vores samfundsansvar:

 • Telenor gør det muligt
  Ved hjælp af vores teknologi og engagement vil vi være med til at skabe positive, bæredygtige forandringer.

 • Sikker brug af mobil og internet
  Vi vil sikre, at især børn og unge trygt kan benytte vores tjenester og teknologiens muligheder.

 • Omtanke for miljø og klima
  Vores teknologi kan være med til at spare verden for store mængder CO2. Samtidig sætter vi ind for at begrænse vores egne udledninger af drivhusgasser og i det hele taget udvise miljøhensyn.

 • En ansvarlig virksomhed
  I vores forretning har vi fokus på både økonomi, mennesker og forretningsetik. Det er vigtigt for os at være en virksomhed, der tager et aktivt ansvar for hele værdikæden

køb din mobiltelefon på mange måder hos telenor

Hvis du overvejer at anskaffe dig ny mobiltelefon, kan du købe en billig telefon og betale den af med over din telefonregning. F.eks. kan du købe en mobiltelefon til 1.- og forpligte dig selv til at tale for min. f.eks. 299.- kr. eller 399,- kr. i 6 måneder. Så du kan godt få din drømme mobil-telefon uden at skulle af med en formue til at starte med. Specielt selskabet 3 og Telia samt Telenor har mange af den type tilbud. Du kan selvfølgelig også betale din telefon kontant og så vælge en lavpris udbyder af telefoni, men flere vælger efter at SmartPhone`s er blevet så populære at betale telefonen af over telefonregningen. Valget er heldigvis dit....

 

telenor