velkommen til telia - køb mobiltelefon, tv, bredbånd

 

 

Velkommen til Telia et univers af Mobiltelefoni, bredbånd og tv løsninger. Telia er en af de førende leverandører af kommunikationsløsninger i Norden. Nedenfor på siden kan du læse mere om Telia og mobilselskabets historie. Til højre finder du hjælp til at finde information om alle Telia's produkter, samt kontakt oplysninger til Telia og kædens telebutikker.

Klik her for at besøge Telia og se tilbud på nye telefoner hos Telia

Klik her for at besøge Telia se tilbud på Mobilt bredbånd hos Telia

telia

 

historien om telia

Telia blev grundlagt i Sverige helt tilbage i 1853, mens Sonera blev grundlagt i Finland i 1917. I 2002 blev de to selskaber samlet til ét selskab. TeliaSoneras hjemmemarked er Norden og de baltiske lande, men TeliaSonera findes i alt i 18 lande, hvor selskabet i dag har over 150 millioner kunder og en omsætning på over 76,6 milliarder kroner.

Det gør TeliaSonera til et af de største teleselskaber i Norden og en af de 10 største i Europa.

Telia i Danmark

TeliaSonera startede i Danmark i 1995 under navnet Telia, og fra begyndelsen har målet været at udfordre telemarkedet i Danmark og på sigt at blive det bedste teleselskab i Danmark.

I dag er Telia med 1,5 millioner kunder, det tredjestørste teleselskab i Danmark. Omsætningen var i 2009 på næsten 5,1 milliarder, og overskuddet endte på 295 millioner kroner. TeliaSonera har i dag følgende brands på det danske marked: Telia, Call Me og de ejer 50 % af DLG Tele. 

telia

Telia betyder billig mobil til hele familien

Telia forsyner hele Danmark med mobil-telefoni. Vi har altid et abonnement og et tilbud der passer til situationen. Uanset om man er single eller en hel familie. Og uanset om man snakker meget eller lidt.

Telia abonnementer omfatter blandt andet:

 

 Telia On - Fast lav pris på mobiltelefoni. INGEN opkaldsafgift!

 

 Telia Xpress 1.0 - Lav månedspris og fri SMS

 

 Telia flatrate - Mobilt bredbånd hvor-som-helst når-som-helst til fast lav pris

Unikke fordele - KUN hos Telia:

 

 Telia Fri Familie - Alle Telia kunder ringer for 0 kr. mellem familiens Telia mobiler

 

 Telia Tirsdag - Alle Telia mobil kunder kan tage en ven gratis med i biografen hver tirsdag

Telia Webshop –  er altid fuld af gode tilbud f.eks. de nye musik-telefoner fra Sony Ericsson, Nokia, Samsung m.fl. til priser, der starter ved en krone. Det er da et tilbud, der er til at forstå. I webshoppen er der altid online rabat, og gratis levering. (kilde:telia.dk med forbehold for fejl)

køb din mobiltelefon på mange måder hos telia

Hvis du overvejer at anskaffe dig ny mobiltelefon, kan du købe en billig telefon og betale den af med over din telefonregning. F.eks. kan du købe en mobiltelefon til 1.- og forpligte dig selv til at tale for min. f.eks. 299.- kr. eller 399,- kr. i 6 måneder. Så du kan godt få din drømme mobil-telefon uden at skulle af med en formue til at starte med. Specielt selskabet 3 og Telia har mange af den type tilbud. Du kan selvfølgelig også betale din telefon kontant og så vælge en lavpris udbyder af telefoni, men flere vælger efter at SmartPhone`s er blevet så populære at betale telefonen af over telefonregningen. Valget er heldigvis dit....

 

telia